2014-07-07 15:37:09• hírek • Kovács Artúr

Több mint háromszáz közlekedési kihágás történt a hétvégén

A hatóság jelentése szerint, több mint háromszáz közlekedési kihágás történt a hétvégén. A legtöbb esetben gyorshajtás miatt büntettek a rendőrök.

Az elmúlt hétvégén sem unatkoztak a hatóságok, ugyanis számos közúti kihágás, lopás, késelés miatt kellett közbeavatkozniuk a rendőröknek. Összesen 87 autóvezetőt büntettek meg gyorshajtás miatt, további 20-at a biztonsági öv használatának mellőzése miatt, de sokan a hivatalos okmányokat sem tudták felmutatni, ezért kaptak bírságot. A közúti kihágások miatt kirótt bírságok összege eléri a 26 000 lejt.

Szombaton tett bejelentést a helyi rendőrségen M. Nelu, aki egy Arinului utcai kocsmában tartózkodott, majd figyelmetlenségét kihasználva ellopták a pénztárcáját, melyben 580 lejt volt. A tettest kézre kerítették, a 63 éves D. Valentin személyében, aki ellen eljárás indult.

Szintén szombaton késelés miatt riasztották a hatóságokat Krasznabélteken, ugyanis a kora esti órákban az erősen ittas állapotban lévő M. Iuliu és M. Silviu összekülönbözött egymással. A nézeteltérés komolyra fordult, M. Iuliu kést rántott, mellyel megsebezte M. Silviut, akit a testén és a bal karján sebesített meg. Testi sértés miatt indult eljárás az ügyben.

A hétvégén egyetlen közúti baleset történt, mégpedig Szatmárnémetiben, a Károlyi úton. A 18 éves M. Vasile hátramenetben nem volt elég körültekintő, így elütötte a 81 éves S. Margaretat, akit az eset után súlyos sérülésekkel szállítottak a Megyei Sürgősségi Kórházba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: